torstai 6. lokakuuta 2016

Umppari

Meillä on nyt reilu kuukauden käynyt kunnan palvelusetelillä lapsiperheiden kotipalvelusta työntekijä. Yleensä hän on ulkoillut tai leikkinyt poikien kanssa ja olen itse sillä aikaa siivonnut tai viikannut pyykkiä. Pari kertaa ollaan nyt tehty niin, että kun olen ollut lasten kanssa perhekerhossa, on kotipalvelun työntekijä sillä aikaa siivonnut meillä. Kaikki apu mitä kotipalvelusta on saatu, on ollut kullan arvoista, mutta tuo kun on saanut tulla siistiin kotiin, on ollut aivan lyömätön apu! Olinkin ajatellut alkaa käyttämään enemmän tuota siivousapua, sillä siitä koen olevan eniten hyötyä, niin henkisesti kuin ihan konkreettisestikin.  Tänään tuli kuitenkin niin sanotusti isku vasten kasvoja. Kotipalvelusta tuli viesti, jossa ilmoitettiin muuttuneesta ohjeistuksesta. Uuden ohjeistuksen mukaan siivoaminen perheen poissa ollessa ei ole mahdollista enää. Harmittaa todella paljon!
Mietinkin, olisikihan mahdollista vaihtaa yritystä kesken sopimuksen sellaiseen, joka tekee pääasiassa siivouksia.

Illasta jouduin vielä lähtemään päivystykseen esikoisen kanssa, häntä vaivanneen mahakivun vuoksi. Kipu oli alkanut jo aamulla, hetkeksi helpottaen. Pikkuhiljaa kipu on päivän mittaan voimistunut ja illalla alkoi kohdistua oikealle alavatsaan. Umpilisäkkeen tulehdusepäilyn vuoksi lähdimme tarkastukseen.
Oireet sopivat umpilisäkkeentulehdukseen, mutta koska verikokeiden tulokset olivat hyvät, varmistetaan ultraamalla mistä on kyse. Ultraan pääsee vasta aamulla, joten saattelen esikoisen osastolle ja lähden yöksi kotiin. Aamulla tulee mummi siksi aikaa pitämään seuraa, että pääsen itse takaisin.
Voi minun pientäni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti