keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Alkuvaikutelmaa lääkkeestä

Nyt on kaksi vuorokautta lääkkeen aloituksesta ja varovaisen toiveikkaana uskaltaisin väittää sen toimivan. Kahteen päivään meillä ei nimittäin ole lennellyt tavaroita raivon vallassa, eikä ketään ole hakattu tai potkittu! Ihan uskomatonta. Tuntuu kuin olisin saanut pitkään kaivatun hengähdystauon, jotenkin tätä ei voi uskoa pysyväksi tilaksi. On ollut niin ihanaa, kun Nelonen ei ole satuttanut, tai edes yrittänyt satuttaa ketään.
Tietenkään vilkkaus ja keskittymisvaikeudet, tai kauniisti sanottuna luovat ideat eivät ole kadonneet minnekään, mutta tuo agressiivisuuden puuttuminen on valtava positiivinen muutos.

Sivuvaikutuksiakin kyllä on. Nelonen on ollut väsyneempi ja valitellut vähän huonoa oloa, eilen ensimmäisen vuorokauden aikaan enemmän. Nämä ilmeisesti ovatkin yleisiä aloitusoireita. Toivottavasti menevät ohi, sillä agressiivisuuden katoamisesta huolimatta en pidä ajatuksesta, että lääkkeen vuoksi lapsi makoilee useaan otteeseen päivässä lepäämässä väsymystään pois. Ruokahalu on myös ollut heikompaa, mutta niin on tosin ollut Vitosellakin, eikä hän ole saanut mitän lääkkeitä.
Täytyy seurailla miten tilanne kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti